VELEPRODAJA BAZENSKE TEHNOLOGIJE I OPREME

hr

O nama

Vágner Pool najveći je proizvođač, uvoznik i distributer bazenske tehnologije, bazenske opreme i bazenske kemikalije u Češkoj. Nudimo kompletnu paletu tehnološke opreme, dodatniih i rezervnih dijelova za privatne i javne bazene.

Povijest firme:
Tvrtka je osnovana 1988. godine pod imenom Vágner i specijalizirala se za proizvodnju elektroničkih komponenata i električnih kotlova za centralno grijanje.
Šest godina kasnije, firma se počela fokusirati na novonastalo tržište bazena i proizvodnju komponenti za bazene. Odmah nakon toga započela je suradnju s ključnim svjetskim proizvođačima bazena i bazenske opreme.
Godine 2006 tvrtka Vágner transformirala se u trenutni oblik tvrtke pod nazivom Vágner Pool, koja se prvenstveno fokusira na veleprodaju bazenske tehnologije, proizvodnju i razvoj vlastitih proizvoda. Roba se izvozi u više od 40 zemalja.
Vágner Pool je 2014 otvorio svoju prvu inozemnu podružnicu u Hrvatskoj, 2019 godine, otvorio je prodajni ured u Njemačkoj, a 2021 otvoren je novi distribucijski centar u Španjolskoj.

Zašto odabrati Vágner Pool proizvode:
* Kompletna paleta bazenske tehnologije i opreme za privatne i javne bazene
* Široka distributivna mreža širom EU
* Moderno skladište na površini većoj od 8.000 m2
* Nabava robe (iz cijelog svijeta), koja nije u stalnoj ponudi
* Odabir robe više od 60 svjetskih proizvođača
* Jamstveni i post jamstveni servis za svu robu koju prodajemo